- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Снеки
- Тютюнові вироби
- Заморозка
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Сезонні товари
- Головна
- Хліб, пекарня
- Хліб власного виробництва
- Батон Картопляний ваговий
Батон Картопляний ваговий
Код товару: 745959.99 грн 12.99 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 7 Білки
- 5 Жири
- 50 Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 270
- Склад Суміш картопляна пікантна , борошно пшеничне , цукор , дріжджі , сіль , маргарин , вода , суміш гостра
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Хліб власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація
"Багет картопляний" — це смачний і ароматний хліб, який поєднує в собі м'яку текстуру картоплі і хрустку скоринку багета. Картопля додає йому неповторного смаку та вологи, а пікантна суміш надає особливу гостроту. Цей багет чудово підходить для сніданку, приготування сендвічів або як гарнір до основних страв. Його ніжна текстура та ароматне поєднання спецій роблять його справжнім делікатесом на будь-якому столі.
Рецепт: Батон Картопляний
Інгредієнти:
200 г суміші картопляної пікантної
400 г пшеничного борошна
10 г цукру
10 г сухих дріжджів
10 г солі
30 г маргарину
250-300 мл води
5 г суміші гострої (для спецій)Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте пшеничне борошно, сухі дріжджі, цукор, сіль і гостру суміш спецій.
Додайте картопляну суміш і добре перемішайте.
Розтопіть маргарин і додайте його до сухих інгредієнтів разом з водою. Замісіть тісто, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук.
Накрийте тісто рушником і поставте його в тепле місце на 1-1,5 години, щоб воно піднялося і збільшилось в об’ємі вдвічі.
Після того, як тісто підніметься, обімніть його і сформуйте з нього довгі батони, схожі на багет.
Викладіть багети на деко, застелене пергаментом, і зробіть на поверхні кілька косих надрізів за допомогою ножа.
Накрийте багети рушником і дайте їм піднятися ще протягом 30 хвилин.
Випікайте багети в розігрітій духовці при температурі 220°C 20-25 хвилин, поки вони не стануть золотистими та хрусткими.
Вийміть багети з духовки і дайте їм охолонути на решітці перед нарізанням.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморозка
-
Дитячі товари
-
Товари для дому
-
Сезонні товари