- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Снеки
- Тютюнові вироби
- Заморозка
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Сезонні товари
- Головна
- Хліб, пекарня
- Хліб власного виробництва
- Хліб цільнозерновий ваговий
Хліб цільнозерновий ваговий
Код товару: 762049.99 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 7-8 Білки
- 4-5 Жири
- 40-45 Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 230-250
- Склад Борошно пшеничне, дріжджі , глютен пшеничний , поліпшувач , олія рослинна , цукор , вода , сіль , олія рослинна
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Хліб власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація
"Цільнозерновий хліб" — це здоровий і смачний варіант хліба, який поєднує в собі корисні властивості пшеничного борошна та пшеничного глютену. Він має щільну текстуру, але при цьому залишається м’яким і ніжним завдяки використанню поліпшувача і рослинної олії. Також хліб має легкий аромат і смак, що підходить як для основних страв, так і для бутербродів. Цей хліб багатий на клітковину і прекрасно підійде для тих, хто піклується про своє здоров'я та бажає насолоджуватися смачним домашнім хлібом без додаткових консервантів.
Рецепт:
Інгредієнти:
500 г пшеничного борошна
7 г сухих дріжджів
10 г пшеничного глютену
5 г поліпшувача
10 г цукру
10 г солі
30 мл олії рослинної
300 мл води (температура кімнатна)Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте пшеничне борошно, сухі дріжджі, пшеничний глютен, поліпшувач, цукор і сіль.
Додайте олію рослинну та воду. Починайте замішувати тісто, поки воно не стане еластичним і м’яким. Якщо тісто занадто липке, можна додати трохи більше борошна.
Накрийте тісто рушником і дайте йому піднятися в теплому місці протягом 1-1,5 години, поки воно не збільшиться в об’ємі вдвічі.
Після підйому обімніть тісто і сформуйте з нього буханку або батон.
Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом, і дайте йому піднятися ще на 30 хвилин.
Випікайте хліб у розігрітій духовці при температурі 180°C близько 30-35 хвилин, поки він не стане золотистим і не отримає хрустку скоринку.
Після випікання вийміть хліб з духовки і дайте йому охолонути на решітці перед нарізанням.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморозка
-
Дитячі товари
-
Товари для дому
-
Сезонні товари