- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Снеки
- Тютюнові вироби
- Заморозка
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Сезонні товари
- Головна
- Хліб, пекарня
- Хліб власного виробництва
- Хліб з пажитником ваговий
Хліб з пажитником ваговий
Код товару: 746499.99 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 7 Білки
- 4 Жири
- 45 Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 240
- Склад Вода , пиво , борошно пшеничне , солод сухий , глофа екстракт , дріжджі , сіль , закваска , борошно житнє
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Хліб власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація
"Хліб з пажитником" — це незвичайний і дуже смачний хліб, який отримує свій унікальний смак завдяки використанню пива та екстракту глофи. Пиво надає хлібу характерну легку гірчинку та аромати, що доповнюються нотками солоду та хмелю. Закваска та дріжджі гарантують добрий підйом та повітряну текстуру, а суміш пшеничного та житнього борошна дає йому ідеальну консистенцію. Такий хліб має чудовий аромат, який розповсюджується по всій кухні під час випікання, і прекрасно підходить як для гарячих бутербродів, так і як доповнення до основних страв.
Рецепт: Хліб з пажитником
Інгредієнти:
250 мл води
250 мл пива
500 г пшеничного борошна
100 г житнього борошна
10 г сухих дріжджів
10 г сухого солоду
5 г глофа екстракту
10 г сіль
100 г закваски (пшеничної або житньої)Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте пшеничне та житнє борошно, сухі дріжджі, солод сухий, сіль та глофа екстракт.
Додайте закваску, пиво та воду. Почніть замішувати тісто, поки воно не стане еластичним і м’яким.
Якщо тісто здається надто липким, поступово додайте ще трохи борошна.
Накрийте тісто рушником і залиште його підніматися в теплому місці на 1-1,5 години, поки воно не збільшиться в об’ємі вдвічі.
Після підйому обімніть тісто і сформуйте з нього буханку або батон.
Покладіть тісто на деко, застелене пергаментом, і дайте йому піднятися ще 30-40 хвилин.
Випікайте хліб у розігрітій духовці при температурі 220°C протягом 30-35 хвилин або до золотистої і хрусткої скоринки.
Після випікання вийміть хліб з духовки і дайте йому охолонути на решітці.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморозка
-
Дитячі товари
-
Товари для дому
-
Сезонні товари