- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Чіпси, снеки
- Тютюнові вироби
- Заморожені товари
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Головна
- Овочі, фрукти
- Фрукти
- Яблуко Голден відбірне вагове
Яблуко Голден відбірне вагове
Код товару: 1968634.90 грн 39.90 грн 1кг
-
Харчова цінність на 100 г
- 50-60 Енергетична цінність
- 0,3 Білки
- 0,1 Жири
- 11-13 Вуглеводи
-
Про товар
- Тип товару Фрукти
- Країна виробник Україна
- Сезонність кінець вересня – початок жовтня
- Термін зберігання до 4-5 місяців
- Умови зберігання від +1 t° до +5 t°
-
Загальна інформація:
Давній американський сорт, виведений ще 1890 року з невідомого сіянця. Сорт яблуні Голден Делішес один із небагатьох, який за 120 років не втратив своєї популярності, а в таких країнах, як Франція та Італія, входить у топ найпопулярніших сортів яблунь. Підходить для вирощування у всіх зонах України.
Зовнішній вигляд.
Яблука середнього та великого розміру, а саме 120-190 грамів. При правильному догляді, у роки з теплим та в міру дощовим літом вага одного плоду може досягати 250 грамів, урожайність 60 – 90 кілограм яблук з дерева. Колір яблук сорту Голден Делішес зелений, зелено-жовтий, при досягненні стиглості поступово змінюється до жовто-золотого. М'якуш стиглих плодів ніжний, кремово-жовтий. Яблука Голден Делішес соковиті, витягнуто-округлої форми. Шкірка плодів середньої товщини, суха та еластична.
Смакові характеристики.
Смак солодкокислий, з карамельним ароматом.
Як їсти.
У свіжому вигляді їх можна вживати як просто цілком, так і як один з інгредієнтів різних салатів. Щоб під час приготування нарізані яблука не темніли на зрізах, їх можна трохи збризкати лимонним соком.
Рецепт:
Яблука мариновані
Інгредієнти:
Яблука
500мл. Води
1 ч.л.солі
Маринад:
2 неповних стакани цукру
3-4 гвоздички
0,5 ч.л. кориці
2 ст.ложки 30 % оцту (або 1 ст. ложка неповна 70 %)
500мл.води
Приготування:
1.Яблука порізати на четвертинки, якщо мілкі - на половинки. Скласти у банки.
Закип'ятити 0,5 літра води з додаванням 1 чайної ложки солі. Залити яблука в банках, прикрити кришками і залишити на 20 хв. Знову закип'ятити 0,5 літра води, додати два стакани цукру по горизонтальну риску, 3-4 гвоздики, 0,5 ч.л. кориці (можна без).
2.В самому кінці додати 2 ст. л. 30 % оцту.
3.Злити з банок солену воду, залити киплячим маринадом, закатати, гарно вкутати.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Чіпси, снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморожені товари
-
Дитячі товари
-
Товари для дому