- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Чіпси, снеки
- Тютюнові вироби
- Заморожені товари
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Головна
- Овочі, фрукти
- Фрукти
- Банани
- Банан ваговий
Банан ваговий
Код товару: 334169.90 грн 1кг
-
Про товар
- Тип товару Банани
- Країна виробник Еквадор
-
Загальна інформація:
Банан — відомий у всьому світі екзотичний фрукт. Банани вирощуються в країнах з тропічним кліматом. Дозрівання культури триває близько 15 місяців, проте для того, щоб плоди не зіпсувалися під час транспортування, їх збирають недозрілими.
Зовнішній вигляд.
Це довгастий плід жовтого, світло-зеленого або червоного кольору. Довжина банана від 3 до 40 см, ширина — від 2 до 8 см. Внутрішня частина фрукта білого, жовтого або помаранчевого кольору, покрита шкіркою, що легко знімається.
Смакові характеристики.
М'якоть стиглого банана має солодкий смак, соковита, неволокниста. Смак, розміри, колір банана залежить від сорту. М'якуш банана може бути повністю солодким або з кислинкою. Смак банана можна порівняти з комбінацією яблука, груші і дині.
Як їсти Банан.
Банани подаються до столу у свіжому вигляді в якості десерту. Крім того, рослина використовується для приготування фруктових салатів, коктейлів, начинки для кондитерських виробів. Банани можна споживати в сушеному або смаженому вигляді.
Рецепт.
Банан в шоколаді
Порцій: 4
Час на приготування: 40 хвилин
Калорій: 202 кКал / 100 г
Інгредієнти: 2 невеликих банани; 100 г гіркого шоколаду; цукрове кольорове посипання.
Процес приготування:
Очищені банани розріжте на 2 частини поперек. Установіть їх на довгі дерев'яні шпажки. Для рецепта вибирайте злегка недостиглі фрукти. Занадто стиглі можуть розм'якнути й не будуть тримати форму. Поламайте шоколад на шматочки. За допомогою водяної бані або мікрохвильовій печі розтопіть до рідкого стану. Слідкуйте, щоб не перегріти шоколад! Занурте заготівлю на шпазі в розтоплений шоколад. Посипте кондитерською посипкою. Також для прикраси добре підійде подрібнений арахіс, стружка кокоса, мигдальні пелюстки тощо. Заготівлю помістіть в стакан або банку, щоб банан в шоколаді був в повітрі. Помістіть в холодильник до застигання глазурі приблизно на 15-25 хвилин.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Чіпси, снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморожені товари
-
Дитячі товари
-
Товари для дому