Авокадо шт
Код товару: 5457849.90 грн 59.90 грн за шт
-
Харчова цінність на 100 г
- 160 Енергетична цінність
- 2 Білки
- 15 Жири
- 7 Вуглеводи
-
Про товар
- Тип товару Фрукти
- Країна виробник Перу
- Сезонність Цілий рік
- Термін зберігання від 6 до 21 днів
- Умови зберігання від +6t° до +18 t°
-
Загальна інформація:
Авокадо є справжнім суперфудом завдяки своєму багатому складу корисних речовин. Він містить вітаміни (A, E, C, K, B6, B9), мінерали (калій, магній, мідь), мононенасичені жири, клітковину та антиоксиданти. Лише один авокадо на день забезпечить організм 40% добової норми фолатів, 30% вітаміну K і понад 20% норми вітаміну C.
Зовнішній вигляд:
Плоди середнього розміру, із щільною світло-зеленою шкіркою.Смакові характеристики:
М'якуш ніжний, як вершкове масло, і легко намазується на хліб. Смак вершковий, з дуже легким огірково-горіховим відтінком. Використовується для приготування супів, суші, сендвічів, салатів та мексиканського соусу гуакамоле.Як їсти:
Розрізати авокадо уздовж на дві частини, видалити кісточку за допомогою ножа і дістати м'якоть ложкою. У стиглого авокадо м'якоть дуже легко відділяється від шкірки. Ще один спосіб порізати авокадо поперек. У тій частині плода, де розташована кісточка потрібно обрізати м'якоть навколо неї.
Авокадо можна вживати у різних формах: сирим, у складі салатів, смузі, сендвічів, як додаток до основних страв або навіть десертів. Важливо пам'ятати, що авокадо найкраще вживати свіжим, оскільки теплове оброблення може знизити його корисні властивості.Рецепт:
Авокадо та сир – чудове поєднання для намазки
Цей рецепт намазки дуже смачний і простий у приготуванні. Його можна використовувати як для простих бутербродів, так і для подачі канапок на святковий стіл.
Інгредієнти:
авокадо – 1 шт.,
жирний кисломолочний сир – 150 грамів (бажано більшої жирності),
трішки свіжого кропу,
сметана – 1 столова ложка (можна замінити натуральним йогуртом),
дрібка солі.
Рецепт намазки на хліб:
Авокадо почистьте.
Кріп наріжте дрібненько.
Всі продукти складіть у чашу блендера і трішки посоліть. Перекрутіть.
Можна подавати з хлібом чи грінками.