- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Чіпси, снеки
- Тютюнові вироби
- Заморожені товари
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Головна
- Хліб, пекарня
- Випічка власного виробництва
- Мафін шоколадний ваговий
Мафін шоколадний ваговий
Код товару: 2954339.90 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 5 Білки
- 18 Жири
- 45 Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 350
- Склад Борошно пшеничне , емульгатор , цукор , олія рослинна , яйце , маргарин , шоколад , глазур , декор , вода
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Випічка власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація:
"Шоколадний мафін" — це ідеальна поєднання м’якої текстури та насиченого шоколадного смаку. Цей мафін чудово підходить для сніданку або перекусу, адже має легкий, але водночас виразний шоколадний аромат. Декор у вигляді глазурі додає мафіну елегантного вигляду і ще більше посилює шоколадний смак. Він ідеальний для любителів солодкої випічки, а також для тих, хто цінує швидкість приготування та відмінний результат.Рецепт.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне — 200 г
Емульгатор — 1 ч. л.
Цукор — 150 г
Олія рослинна — 50 мл
Яйце — 1 шт.
Маргарин — 50 г
Шоколад — 100 г (розтоплений)
Глазур — 50 г
Декор — на смак (наприклад, шоколадні чіпси або кольорова посипка)
Вода — 50 мл
Спосіб приготування:
Розтопіть шоколад разом з маргарином. Залиште охолоджуватися.
В окремій мисці змішайте яйце, цукор, олію та воду. Добре збийте суміш до однорідності.
Додайте до рідких інгредієнтів розтоплений шоколад з маргарином, перемішайте.
У іншій мисці змішайте борошно та емульгатор.
Поступово додавайте сухі інгредієнти до рідкої шоколадної маси, змішуючи до однорідного тіста.
Вилийте тісто в форму для мафінів, заповнюючи кожну осередок на 2/3.
Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 18-20 хвилин або до того часу, поки мафіни не стануть золотистими і не пройде перевірка на сухість (дерев’яною паличкою).
Після того як мафіни охолонуть, покрийте їх глазур'ю. Ви можете розтопити шоколад для глазурі або використовувати готову глазур.
Прикрасьте мафіни декором (шоколадними чіпсами або кольоровою посипкою) за бажанням.Дайте глазурі трохи застигнути, і ваші шоколадні мафіни готові до подачі!
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Чіпси, снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморожені товари
-
Дитячі товари
-
Товари для дому