Салат Valcalcer Mix 125г
Код товару: 6059849.90 грн 69.90 грн за шт
-
Харчова цінність на 100 г
- 30 Енергетична цінність
- 3 Білки
- 0,6 Жири
- 3 Вуглеводи
-
Про товар
- Тип товару Салат‚ свіжа зелень
- Країна виробник Іспанія
- Сезонність цілий рік
- Термін зберігання від 5 до 8 днів
- Умови зберігання від +2 t° до +6 t°
-
Загальна інформація
Мікс салатів - готова до вживання суміш свіжих листових овочів, зелені та салатного листя.До складу міксу зазвичай входять різні поєднання найпопулярніших різновидів Зеленого салату. Такі суміші можна приготувати вдома, так і купити в магазині. Продаються салати у невеликих целофанових пакетах, їх можна зустріти практично у будь-якому великому гіпермаркеті. Використовуються для гарнірів або використовуються у свіжому вигляді.
Зовнішній вигляд
Мікс з різних сортів салату. Декілька кольорів в одному пакетику. Кожна складова вносить свою корисну нотку: соковитість, пряну гіркуватість та привабливу яскравість. Використовують у свіжому вигляді для приготування та оформлення різноманітних страв.
Смакові характеристики
Салат мікс – це готова до вживання суміш кількох видів листових зелених овочів. Міксує листя різних салатів, зокрема латука, ромена, салатного цикорію, радичіо, маша, фризе, також можуть додаватися шпинат, руккола. Тому суміш має багато смаків, текстур, квітів та приваблива на вигляд. Зазвичай міксований салат, який продається в пакетах, вже перебраний, промитий, нарізаний та змішаний. Це зручний продукт, який може зберігатися в холодильнику протягом кількох днів, і який можна подавати відразу.
Як споживати
Жоден стіл не обходиться без зеленого салату, який є найпопулярнішим навесні, однак, дозволити собі таке задоволення можна і в іншу пору року. Додавати зелень можна до овочів, м'яса, риби, птиці, морепродуктів, піддаючи тепловій обробці або з'їдаючи у свіжому вигляді.
Рецепт:
Мікс-салат з брюссельською капустою
Інгредієнти:
300г. Брюссельска капуста
4шт. Яйца
200 ковбаса копчена
30г. Кропа
150гр. Майонеза
сіль за смаком
Приготування:
1.Заморожену або свіжу брюссельську капусту варити після закипання в підсоленій воді при відкритій кришці 10 хв.
2.Капусту нарізати на часточки, яйця середнім кубиком, ковбасу соломкою.
3.Додати домашній майонез, кроп і сухарі та перемішати всі інгрідієнти.
4.Подавати в салатниках, або креманках.