Авокадо EatMe Хаас шт
Код товару: 896499.90 грн за шт
-
Харчова цінність на 100 г
- 167 Енергетична цінність
- 2 Білки
- 20 Жири
- 6 Вуглеводи
-
Про товар
- Тип товару Фрукти
- Країна виробник Перу
- Сезонність Цілий рік
- Термін зберігання від 6 до 10 днів
- Умови зберігання від +2 t° до +6 t°
-
Загальна інформація:
Авокадо Хасс - найсмачніший і найпопулярніший сорт авокадо у всьому світі.Згідно з книгою рекордів Гіннеса, він є найбільш поживним продуктом.Зовнішній вигляд.
Авокадо Хаас відрізняється від інших видів майже чорним кольором,невеликим розміром, товстою шкіркою. Має грушоподібну форму.Смакові характеристики.
Авокадо має м'яку кремову текстуру і напрочуд вершковий, злегка горіховий смак.Плоди авокадо містять багато білка і вуглеводів, і є джерелом калію, магнію, вітамінів С, Е і В. За харчовою цінністю цей фрукт перевищує м'ясо і яйця.Щоб добре себе почувати та бути в тонусі, необхідно їсти хоча б половину даного фрукта в деньЯк їсти авокадо.
Найчастіше вживається даний сорт авокадо в сирому вигляді, оскільки зберігаються його корисні якості. Воно додається в страви, що можна вживати в свіжоприготованому вигляді.Для вживання в сирому вигляді авокадо розрізають на дві частини і прибрають кісточку. Хасс дуже популярний серед вегетаріанців. Його м'якуш нагадує собою крем, тому його можна намазати на тости, грінки і звичайно ж додавати в різні салати, соуси, пюре, креми, спагетті. До речі, одна з найпопулярніших страв з авокадо – це гуакамоле.Рецепт.
Гуакамоле — рецепт з авокадо та лимоном3 стиглих авокадо;5 гілочок свіжої кінзи;2 зубчики часнику;1 великий помідор;3 столові ложки лимонного соку;половина ріпчастої цибулини;сіль за смаком.
Час приготування — 10 хвилин.
Як готувати гуакамоле з лимоном:
Почищені та помиті зубчики часнику пропустити через прес, посолити та пом’яти суміш виделкою, щоб смак та аромат часнику максимально розкрився. Розрізати авокадо навпіл. Дістати кісточку, м’якоть, розім’яти її до однорідної маси. Одразу ж додати сік лимона, щоб гуакамоле не почав темнішати. Нарізати дрібними кубиками помідор та цибулю. Додати овочі до авокадо, перемішати. Посолити за смаком та одразу подавати — як самостійну закуску або з кукурудзяними чипсами.