- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Снеки
- Тютюнові вироби
- Заморозка
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Сезонні товари
- Головна
- Хліб, пекарня
- Хліб власного виробництва
- Багет Прованс 300г
Багет Прованс 300г
Код товару: 5131922.90 грн за шт
-
Харчова цінність на 100 г
- 8 Білки
- 5 Жири
- 50 Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 260
- Склад Борошно пшеничне , дріжджі , цукор , сіль , маргарин , поліпшувач , вода
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Хліб власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація
"Багет Прованс" — це класичний французький хліб, який славиться своєю хрусткою скоринкою і м’якою, повітряною серединкою. Завдяки додаванню маргарину та поліпшувача, багет виходить особливо ніжним і легким. Такий багет ідеально підходить для сніданку або як гарнір до різноманітних страв. Його можна подавати з маслом, сирами, овочами або використати для приготування сендвічів.
Рецепт: Багет Прованс
Інгредієнти:
500 г пшеничного борошна
10 г сухих дріжджів
10 г цукру
10 г солі
30 г маргарину
5 г поліпшувача
250-300 мл води (температура кімнатна)Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте пшеничне борошно, сухі дріжджі, цукор, сіль та поліпшувач.
Додайте до сухих інгредієнтів воду та розтоплений маргарин. Замісіть тісто, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Якщо тісто занадто липке, додайте трохи більше борошна.
Накрийте тісто рушником і дайте йому піднятися в теплому місці протягом 1-1,5 години, поки воно не збільшиться в об’ємі вдвічі.
Після того, як тісто підніметься, обімніть його і розділіть на дві частини (для двох багетів). Сформуйте з кожної частини довгі батони.
Викладіть багети на деко, застелене пергаментом. Зробіть на поверхні кожного багета кілька косих надрізів за допомогою ножа.
Накрийте багети рушником і дайте їм піднятися ще протягом 30 хвилин.
Випікайте багети в розігрітій духовці при температурі 220°C 20-25 хвилин, поки вони не стануть золотистими і хрусткими.
Вийміть багети з духовки і дайте їм охолонути на решітці перед нарізанням.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморозка
-
Дитячі товари
-
Товари для дому
-
Сезонні товари