Булочка шоколатьє вагова
Код товару: 5581114.90 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 6-7 г/100 г Білки
- 15-17 г/100 г Жири
- 40-45 г/100 г Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 320-350 ккал/100 г
- Склад Тісто ( борошно пшеничне , дріжджі пресовані , цукор , сіль , молоко сухе , маргарин , олія рослинна , ванілін , яйце , поліпшувач хлібопекарський , вода ) , макова начинка , глазур
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Випічка власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація:
Булочка "Шоколатье" — це поєднання ніжного здобного тіста з ароматною маковою начинкою та покриттям у вигляді смачної глазурі. Її м'яка текстура і тонкий аромат ванілі та маку ідеально доповнюються шоколадною глазур'ю, яка робить випічку ще більш привабливою та смачною. Це справжня насолода для всіх, хто любить шоколад, мак і здобні булочки. Ідеально підходить для чаювання або як десерт до кави.Рецепт:
500 г борошна пшеничного, 20 г дріжджів пресованих
100 г цукру, 5 г солі
30 г сухого молока, 100 г маргарину
50 г олії рослинної, 1 яйце
1 ч.л. ваніліну, 5 г поліпшувача хлібопекарського
200 мл води, 100 г маку
50 г цукру, 100 мл молока
20 г вершкового масла, 50 г шоколаду (чорного або молочного)
30 г вершкового маслаПриготування:
У великій мисці змішайте теплу воду, дріжджі та цукор. Залиште на 10-15 хвилин, поки дріжджі не почнуть пінитися.
Додайте в дріжджову суміш борошно, сухе молоко, сіль, ванілін, поліпшувач хлібопекарський, олію рослинну та розтоплений маргарин. Перемішайте до утворення м'якого тіста.
Вбийте яйце і замісіть тісто до еластичності. Якщо потрібно, додайте більше води або борошна для досягнення потрібної консистенції.
Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на 1-1,5 години для підйому.
Промийте мак і залийте його окропом, дайте постояти 10-15 хвилин. Потім злийте воду.
В каструлі з'єднайте молоко, цукор і мак. Варіть на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якості.
Додайте вершкове масло, ретельно перемішайте до утворення однорідної маси. Залиште охолоджуватися.
Після того, як тісто підніметься, розкачайте його на поверхні, посипаній борошном, в пласт товщиною 1-1,5 см.
Намажте рівномірно макову начинку на тісто, залишивши краї вільними.
Загорніть тісто в рулет і наріжте його на порційні шматки (кожен шматок має бути 4-5 см завдовжки).
Викладіть булочки на деко, застелене пергаментом.
Накрийте булочки рушником і залиште на 20-30 хвилин для додаткового підйому.
Випікайте в попередньо розігрітій до 180°C духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору.