- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Снеки
- Тютюнові вироби
- Заморозка
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Сезонні товари
- Головна
- Хліб, пекарня
- Хліб власного виробництва
- Хліб Альзас солодовий ваговий
Хліб Альзас солодовий ваговий
Код товару: 762117.99 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 9 Білки
- 4 Жири
- 45 Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 240
- Склад Борошно пшеничне , суха клейковина , дріжджі , сіль , закваска для хліба, солод сухий , глофа екстракт , вода
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Хліб власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація
"Хліб Альзас" — це традиційний французький хліб, який отримав популярність завдяки своїй м'якій і повітряній текстурі, а також насиченому смаку. Він виготовляється з пшеничного борошна та сухої клейковини, що надає йому еластичність і пружність. Закваска для хліба та солод сухий додають хлібу особливу глибину смаку, а екстракт глофи надає приємний аромат. Цей хліб має трохи кислуватий присмак завдяки заквасці, що робить його ідеальним для сніданку або як супровід до різних страв, зокрема м'ясних або сирних.
Рецепт: Хліб Альзас
Інгредієнти:
500 г пшеничного борошна
10 г сухої клейковини
7 г сухих дріжджів
10 г солі
50 г закваски для хліба
10 г солоду сухого
5 г екстракту глофи
300 мл води (температура кімнатна)Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте пшеничне борошно, суху клейковину, сухі дріжджі, сіль, солод сухий та екстракт глофи.
Додайте закваску для хліба і поступово вливайте воду, замішуючи тісто. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Якщо воно занадто липке, можна додати трохи більше борошна.
Накрийте миску з тістом рушником і залиште в теплому місці на 1-1,5 години для бродіння, поки воно не збільшиться в об’ємі вдвічі.
Після того, як тісто підніметься, обімніть його і сформуйте буханку або батон.
Покладіть тісто на деко, застелене пергаментом, і накрийте рушником. Дайте йому піднятися ще 30-40 хвилин.
Випікайте хліб у розігрітій духовці при температурі 220°C протягом 25-30 хвилин, поки хліб не стане золотистим і з хрусткою скоринкою.
Вийміть хліб з духовки і дайте йому охолонути на решітці перед нарізанням.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморозка
-
Дитячі товари
-
Товари для дому
-
Сезонні товари