- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Снеки
- Тютюнові вироби
- Заморозка
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Сезонні товари
- Головна
- Хліб, пекарня
- Хліб власного виробництва
- Сирна паличка 70г
Сирна паличка 70г
Код товару: 2949812.90 грн 15.90 грн за шт
-
Харчова цінність на 100 г
- 8-10 г Білки
- 12-15 г Жири
- 30-35 г Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 250-280 ккал
- Склад Тісто ( борошно пшеничне , дріжджі пресовані , цукор , маргарин , сіль , яйце , поліпшувач хлібопекарський , вода ) , яйце , сир твердий
- Умови зберігання: зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
- Тип товару Хліб власного виробництва
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
-
Загальна інформація:
"Паличка сирна" — це смачна та апетитна випічка з ніжного дріжджового тіста з твердим сиром, яка чудово підходить для перекусу або як доповнення до чаю чи кави. Випечена паличка має золотисту та хрустку скоринку, а всередині розплавлений сир додає страві насичений смак і приємну текстуру. Це ідеальний варіант для любителів сиру та хрусткої випічки.Рецепт:
300 г борошна пшеничного
15 г дріжджів пресованих
50 г цукру
50 г маргарину
5 г солі
1 яйце
5 г поліпшувача хлібопекарського
100 мл води
1 яйце (для змащування)
150 г сиру твердого (наприклад, гауда, чеддер, пармезан або інший сир за смаком)Приготування:
У великій мисці змішайте теплу воду, дріжджі та цукор, залиште на 10-15 хвилин для активації дріжджів.
Додайте до суміші борошно, маргарин, сіль, поліпшувач хлібопекарський та яйце. Замісіть м'яке еластичне тісто.
Накрийте миску з тістом рушником і залиште його в теплому місці на 1 годину, щоб воно підійшло.
Після того, як тісто підніметься, розкачайте його на поверхні, посипаній борошном, в прямокутний пласт товщиною 0,5 см.
Натріть твердий сир на тертці і рівномірно посипте його на тісто.
Скрутіть тісто в рулет або складіть його кілька разів, щоб сир потрапив всередину.
Наріжте отриманий рулет на палички (довжина залежить від бажаного розміру).
Викладіть палички на деко, застелене пергаментом.
Змастіть кожну паличку збитим яйцем для гарної скоринки.
Випікайте в попередньо розігрітій до 180°C духовці 20-25 хвилин, поки палички не стануть золотистими і хрусткими.
Паличка сирна готова до подачі! Можна подавати як гарячою, так і холодною.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморозка
-
Дитячі товари
-
Товари для дому
-
Сезонні товари