Перець червоний імпортний ваговий
Код товару: 1331711.99 грн 14.99 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 1,3 Білки
- 1 Жири
- 5,3 Вуглеводи
-
Про товар
- Калорії, ккал 27
- Умови зберігання: від +2 t° до +6 t°
- Тип товару Перець
- Країна виробник Іспанія
- Сезонність цілий рік
- Термін зберігання від 3 до 5 днів
-
Загальна інформація
Перець червоний, відомий як перець болгарський, відноситься до однорічних рослин родини Пасльонові. Плоди культури – пустотілі ягоди зі щільною соковитою товстою оболонкою. Овоч високо цінується у багатьох європейських і азіатських кухнях за свої незвичайні смакові якості.
Зовнішній вигляд
Плоди червоного солодкого перцю є різновидом стручкового перцю, мають форму, що нагадує конус, і є великими пустотілими ягодами з товстим м'ясистими і соковитим стінками та унікальним ароматом.
Смакові характеристики
Смак болгарського перцю червоного кольору солодкий, з дуже легким трав'яним присмаком.
Як споживати
Червоний болгарський перець можна їсти в сирому нерозрізаному вигляді, просто гризучи його, як яблуко. Овоч додають в салати, запіканки, рагу, гарніри, перші страви. Його варять, смажать, тушкують, запікають. Перець можна додавати до різних страв як приправу, а можна готувати з нього самостійні смачні і ароматні страви. Перець можна фарширувати м'ясом, рисом, гречкою, іншими овочами.
Рецепт:
Брускета зі смаженим перцем
Брускета – італійська закуска або "антипасто", що складається з хлібних тостів, так званих "кростіні", зі смачними інгредієнтами (овочами або навіть в'яленим м'ясом). Це, по суті, невеликі бутерброди, які можна їсти шматочками.
Потрібно:
3 великих червоних, жовтих або помаранчевих болгарських перці,
100-150 г кисломолочного сиру,
1,5 ст. л. оливкової олії,
2 ч. л. бальзамічного оцту,
2 зубчики часнику (пресовані або дрібно порізані),
1 ч. л. солі,
1/2 ч. л. чорного меленого перцю,
листя базиліку.
Приготування.
Цілі перці смажити в духовці, поки шкірка повністю не зморщиться і перець не обсмажиться з усіх боків. Вийняти з духовки, накрити щільно фольгою і дати настоятися 30 хвилин, поки не охолоне. Затим розрізати навпіл, видалити насіння і нарізати на широкі шматочки, додати олію, оцет, часник, перець, сіль. Перемішати і на 1 годину відправити в холодильник. Хлібні тости з обох боків змастити олією, скласти на деко і відправити в розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин, після чого охолодити до кімнатної температури. Потім змастити їх тонким шаром сиру, рівномірно розділити перці і прикрасити свіжим базиліком.