- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Чіпси, снеки
- Тютюнові вироби
- Заморожені товари
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Головна
- Кулінарія, готові страви
- Салати та закуски
- Салат Цезар із креветками ваговий
Салат Цезар із креветками ваговий
Код товару: 2972159.90 грн 69.90 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 170-200 ккал Енергетична цінність
- 12-14 г Білки
- 8-10 г Жири
- 11 г Вуглеводи
-
Про товар
- Тип товару Салати та закуски
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
- Умови зберігання зберігати при температурі від +2 до +6 °C, при відносній вологості повітря до 75%
-
Загальна інформація:
"Салат Цезар з креветками" — це один із варіантів класичного салату "Цезар" , де замість курки використовуються креветки. З креветкою салат стає більш ніжнішим за смаком. У поєднанні з хрусткими сухариками, смачним соусом Цезар та тертим пармезаном цей салат стає відмінним вибором для легкого обіду або вечері.Інгредієнти:
Креветки — 200 г
Помідор — 1 шт.
Мікс салатних листя — 50 г
Сир пармезан — 30 г
Яйце — 1 шт.
Сухарі — 30 г
Соус Цезар — 2-3 столові ложкиСпосіб приготування:
Часник очистити та дрібно порізати.
У миску налити 2 ч. л. оливкової олії, додати часник і дати настоятися 1-2 години.
З хліба зрізати кірку і нарізати м'ячиш середніми кубиками.
З олії шумівкою видалити часник.
Сковороду розігріти, влити олію часнику і злегка обсмажити хліб.
Духовку розігріти до 180 градусів.
Хліб викласти на лист, посипати прованськими травами і підсушити в духовці при температурі 180 градусів.
Креветки промити холодною водою, видалити голову та очистити.
У миску викласти креветки, додати сіль, суміш перців, мед, сік лимона та 2 ч.л. олії.
Перемішати креветки з медово-масляною сумішшю та маринувати 20-30 хвилин.
Маринад злити. Сковороду розігріти, додати|добавляти| 1 ч.л. олії та обсмажити креветки з двох сторін по 2-3 хвилини.
Листя салату промити, обсушити, порвати руками.
Помідори помити та порізати на половинки. Сир потерти на тертці.
У салатницю викласти салат, грінки, помідори та креветки. Посипати тертим сиром.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Чіпси, снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморожені товари
-
Дитячі товари
-
Товари для дому