- Овочі, фрукти
- Акції
- М'ясо
- Хіт продажів
- Ковбаси, сосиски, делікатеси
- Кулінарія, готові страви
- Алкогольні напої
- Бакалія
- Яйця, молочні продукти
- Сири
- Риба, морепродукти
- Догляд, гігієна
- Для тварин
- Побутова хімія
- Кава, чай, какао
- Вода, соки, напої
- Хліб, пекарня
- Солодощі
- Чіпси, снеки
- Тютюнові вироби
- Заморожені товари
- Дитячі товари
- Товари для дому
- Головна
- Кулінарія, готові страви
- Другі страви
- Вареники домашні парові з вишнями вагові
Вареники домашні парові з вишнями вагові
Код товару: 2985027.90 грн 100г
-
Харчова цінність на 100 г
- 180-220 ккал Енергетична цінність
- 3-4 г Білки
- 4-6 г Жири
- 35-40 г Вуглеводи
-
Про товар
- Тип товару Другі страви
- Бренд Dmart production
- Термін зберігання Вказаний на упаковці
- Умови зберігання зберігати при температурі від +3 до +5 °C.
-
Загальна інформація:
Вареники з вишнею — це популярна українська страва, яка має солодкий смак завдяки фруктовій начинці. Вареники парові готуються методом пароварення, що дозволяє зберегти більше корисних речовин, ніж при звичайному відварюванні у воді. Вони мають ніжну текстуру і чудово підходять як на сніданок, так і на десерт. Вишня додає кислинку, що робить страву смачною та цікавою.Інгредієнти:
Борошно — 500 г
Вода — 200-250 мл
Яйце — 1 шт.
Сіль — 0,5 ч. л.
Олія — 1 ст. л. (за бажанням)
Вишня — 200 г (свіжа або заморожена)
Цукор — 2-3 ст. л. (за смаком)
Крохмаль — 1 ст. л. (щоб вишня не виділяла багато соку)
Спосіб приготування:
У великій мисці змішати борошно, сіль та яйце.
Постепенно додавати воду і замішувати тісто. Якщо тісто виходить дуже липким, додавати трохи більше борошна.
Вимішувати тісто до еластичності, накрити рушником і залишити на 15-20 хвилин.
Якщо вишня заморожена, розморозьте її і добре відтисніть зайву рідину.
Для свіжої вишні видалити кісточки.
Додати до вишні цукор і крохмаль, перемішати.
Після того, як тісто відпочило, розкачати його в тонкий пласт.
Використовуючи стакан або спеціальну форму, вирізати кружечки з тіста.
На кожен кружечок покласти по чайній ложці начинки з вишні.
З'єднати краї тіста і защипнути їх, формуючи вареник.
У каструлі з пароваркою або в спеціальній пароварці закип'ятити воду.
Покласти вареники в пароварку на промаслений або посипаний борошном папір.
Готувати на пару близько 15-20 хвилин, поки вареники не стануть м'якими і пухкими.
Подача:
Готові вареники подавати зі сметаною або посипати цукром за бажанням.
Хіт продажів
Ціна місяця
Категорії товарів
-
Овочі, фрукти
-
Акції
-
М'ясо
-
Хіт продажів
-
Ковбаси, сосиски, делікатеси
-
Кулінарія, готові страви
-
Алкогольні напої
-
Бакалія
-
Яйця, молочні продукти
-
Сири
-
Риба, морепродукти
-
Догляд, гігієна
-
Для тварин
-
Побутова хімія
-
Кава, чай, какао
-
Вода, соки, напої
-
Хліб, пекарня
-
Солодощі
-
Чіпси, снеки
-
Тютюнові вироби
-
Заморожені товари
-
Дитячі товари
-
Товари для дому